Egentlig skulle vi først gå i gang med renoveringen af Globen indvendigt senere på året, men med den fortsatte nedlukning er arbejdet allerede gået i gang. Lige nu er vi ved at pille alle stolene ud fra Globen, og arbejdet med renoveringen starter for alvor allerede på mandag. Det ser vi meget frem til.

I 2020 renoverede vi Globen udvendigt, og nu er vi så kommet til Globen indvendigt. Det er noget af et arbejde, da Globens usædvanlige arkitektur gør det ret vanskeligt at renovere loftet. Vi vender tilbage senere med, hvordan det lykkes os, når vi har fået stilladset op.

Renovering af Globen indvendigt

Nu er vi så klar til at gå i gang med renoveringen af Globen indvendigt kraftigt fremskyndet af, at vi i øjeblikket ikke har nogen elever på skolen pga. Corona-restriktionerne. Du kan se billeder her af det første arbejde med at pille stolene ned.

Globen Januar 2021 Globen Januar 2021 Globen Januar 2021 Globen Januar 2021 Globen Januar 2021 Globen Januar 2021 Globen Januar 2021 Globen Januar 2021 Globen Januar 2021

Donér en stol til Globen

Hvis du gerne vil donere en stol til Globen, så koster sådan en stol 3.982,- gode danske kroner. Du kan donere en stol eller du kan blive medlem af fonden for 200,- årligt.

Du kan se vores foreløbige plan for de nye stole her.

Globen November 2019 Globen November 2019

Måske vil du være medlem og støtte indkøbet af stole?

Donér en stol Få medlemsskab Giv et enkeltbidrag