I foråret startede vi renoveringen af Globen og bygning af nye opholdsfaciliteter, bar og klasselokaler på højskolen. Det er netop blevet færdigt, så tingene står ret skarpe her op til jul.

I foråret skal vi vi gang med at renovere Globen indvendigt. Fondens midler er i øjeblikket reserveret til at hjælpe med at købe nye stole til Globen. Hvis du gerne vil være medlem af fonden og hjælpe med at få idrætsskolernes vartegn renoveret, så vil det betyde meget for os.

Globen er renoveret udvendigt

Globen er blevet renoveret udvendigt. Globen blev bygget i 1992 og stod klar til indvielse i januar 1993. Den trængte kraftigt til en renovering, fordi der var mindre konstruktionsfejl i toppen af Globen, som gjorde at træværket i skallen over hele perioden indtil nu havde fået fugt. Derfor har det været nødvendigt at skifte en stor del af træskelettet på den ene side af Globen.

Alle sølvtrekanterne har været taget af. Men da sølvtrekanterne ikke har samme form, så har håndværkerne mærket hver eneste sølvtrekant op, så de kunne samle puslespillet igen bagefter.

Globen renoveret udvendigt og opholdsfaciliteter er færdige Globen renoveret udvendigt og opholdsfaciliteter er færdige Globen renoveret udvendigt og opholdsfaciliteter er færdige Globen renoveret udvendigt og opholdsfaciliteter er færdige Globen renoveret udvendigt og opholdsfaciliteter er færdige Globen renoveret udvendigt og opholdsfaciliteter er færdige Globen renoveret udvendigt og opholdsfaciliteter er færdige Globen renoveret udvendigt og opholdsfaciliteter er færdige Globen renoveret udvendigt og opholdsfaciliteter er færdige

Renovering af Globen indvendigt

I løbet af foråret er planen at gå i gang med en renovering af Globen indvendigt. Alle stolene skal udskiftes, og væggene skal gøres pænere og mere modstandsdygtige. Den nuværende forfatning er desværre lidt slidt, som følgende billedrække vidner om.

Globen November 2019 Globen November 2019 Globen November 2019 Globen November 2019 Globen November 2019 Globen November 2019 Globen November 2019 Globen November 2019 Globen November 2019

Fondens midler er lige nu reserveret til at hjælpe med at betale for alle de nye omkring 160-170 stole, der skal sættes i Globen.

Globen November 2019 Globen November 2019

Måske vil du være medlem og støtte indkøbet af stole?

Få medlemsskab Giv et enkeltbidrag

Nye opholdsfaciliteter til højskolen

Det voksende elevtal på højskolen har gjort det nødvendigt at udbygge havestuen. I samme ombæring har vi lavet et nyt kælderområde, hvor der bliver mulighed for at have undervisning, bar til eleverne og opholdsområde.

Globen renoveret udvendigt og opholdsfaciliteter er færdige Globen renoveret udvendigt og opholdsfaciliteter er færdige

Få medlemsskab Giv et enkeltbidrag