Hallen er færdigrenovereret

1 minutters læsning

I 2022 har vi renoveret idrætshallen. Idrætshallen som blev anlagt i 1958 i forbindelse med genindvielsen af skolen. I 2003 fik hallen også et nyt gulv, men nu var det altså tid igen til at idrætshallen blev opdateret til et nyt moderne udtryk med et tidsvarende sportsgulv.

En ordentlig omgang

Vi investerede i løbet af 2022 omkring 5 millioner i en total renovering af idrætshallen. Loftet fik nye plader og lyset blev skiftet. Alle væggene er blevet pudset op og sidevæggene beklædt med træ. Der er blevet etableret tilskuerpladser. Og endelig er gulvet blevet skiftet til et nyt moderne sportsgulv.

Renoveringsarbejdet har taget 2 måneder hen over sommeren 2022, og i slutningen af august stod den så klar til indvielse.

Vi er selv rigtig glade for resultatet.

Idrætshallen juni 2022 Idrætshallen juni 2022 Idrætshallen juni 2022 Idrætshallen juni 2022 Idrætshallen juni 2022 Idrætshallen juni 2022 Idrætshallen juni 2022 Idrætshallen juni 2022

Udfordringer

Selvom vi har beklædt siderne i hallen med træ, som gerne skulle give en bedre akustik i hallen, så er der stadig nogle udfordringer.

Vi har nemlig spartlet endevæggene op for at give dem et gråt indtryk. Men det har gjort, at lyden opfører sig helt anderledes end før, hvor furerne i de røde murstene var med til at dæmpe lyden lidt.

Det betyder, at lyden nu bliver reflekteret frem og tilbage, hvilket tydeligt kan høres, når man klapper i hallen. Det arbejder vi i øjeblikke med eksperter i akustik på at få udbedret.

Støt skolens faciliteter

Hvis du gerne vil være med til at støtte skolens faciliteter, så husk, at du kan være med til at give et bidrag her.

Få medlemsskab Giv et enkeltbidrag